Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
pondělí - pátek 7:00 - 16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 500 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Ochrana soukromí
Ochrana soukromí


Ochrana osobních údajů e-shopu www.eshop-cistomas.cz

  1. Společnost ALL ČisTomáš SERVICES, s.r.o, se sídlem Nové sady 988/2, Staré Brno, 602 00 Brno, IČ 07508808, zapsaná Krajským soudě v Brně , oddíl C, vložka 108525 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:
  • jméno, příjmení
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo
  • adresu/sídlo
  • číslo účtu

  1. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let  od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  1. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.


  2. Zpracování osobních údajů je prováděno správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:
    1. Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice.
    2. ThePay.cz s.r.o., Masarykovo náměstí 102/65, 586 01 Jihlava.
    3. Banka, Raiffeisenbank a.s. Hvězdova 1716/2b, 140 78 Praha 4, IČ: 49240901, DIČ: CZ49240901, Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl B, vložka 2041.
    4. Balíková přeprava, Zásilkovna s.r.o. Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha 9, IČ: 28408306, DIČ: CZ28408306, Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl C, vložka 139387.
    5. Balíková přeprava, Česká pošta a.s. Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1,IČ: 47114983, DIČ: CZ47114983, Společnost je zapsána v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze oddíl A, vložka 7565.

Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  1. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese tomas@cistomas.cz


  2. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.eshop-cistomas.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:
    • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
    • Základní funkčnosti webových stránek.
  • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.

  • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

  • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

  • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

  • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA.
  • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.
  • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR.
  • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Group a.s., sídlem Karolinská 650/1, 186 00 Praha 8.
  • Případně další poskytovatelé zpracovávaných softwarů, služeb a aplikací, které v současné době společnost nevyužívá.

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:
    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

  2.  Jak nastavit nebo odmítnout cookies:
    Používání souborů cookies můžete nastavit pomocí vašeho internetového prohlížeče. Vetšina prohlížečů soubory cookies automaticky přijímá již výchozím nastavení. Soubory cookies lze pomocí vašeho webového prohlížeče odmítnout, nebo nastavit užívání jen některých souborů cookies.
    Doporučujeme vám, abyste nechali cookies zapnuté. Pokud zablokujete, nebo odmítnete některé cookies, tak je možné, že se nebudete moci přihlásit či využívat všechny funkce.
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit.
Provozovatel e-shopu

ALL ČisTomáš SERVICES s.r.o.
Sídlo: Nové sady 988/2, 602 00 Brno
IČ: 07508808
DIČ: CZ07508808
Tel: +420 722 146 180
E-mail: tomas@cistomas.cz
Číslo účtu: 945191002/5500


 

Kde nás najdete

Provozovna a výdejní místo
Řípská 1205/13,
627 00 Brno

Kontakty
pondělí - pátek 7:00 - 16:00
Copyright 2020 eshop.cistomas.cz. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz